Ludo Sanders uit Goede tijden, slechte tijden is weer terug in Meerdijk. Het personage van Erik de Vogel (59) heeft in zijn tijd op het verlaten boorplatform ook een hele nieuwe look gekregen: de altijd gelikte Ludo kwam terug met lang haar en een baard. Gelukkig komt daar nu een einde aan.

Ludo is back

Hoewel Ludo weer veilig thuis is, ging het met het personage niet gelijk goed. Hij verloor zijn veilinghuis aan zijn aartsrivalen Billy en Richard. Maar Ludo zou Ludo niet zijn, als hij niet alweer een plannetje gesmeed heeft om zijn veilinghuis terug te krijgen. Zal hij zich dan eindelijk weer zijn oude, vertrouwde zelf voelen?

Weg met die baard

Ruim tachtig dagen zat Ludo op het verlaten boorplatform en daar had hij niet bepaald de mogelijkheid om zich te scheren. Er verscheen al snel een flinke baard op zijn gezicht. Nu Ludo weer back in business is, is het de hoogste tijd om zijn baard eraf te halen en weer keurig in pak door het leven te gaan. Nu zijn personage weer de goede kant op gaat, is het aan acteur Erik de Vogel om zich te scheren. Daar staat hij op een bijzondere manier bij stil, namelijk middels een TikTok-video.

Article continues after the ad

TikTok-video

De video is geplaatst op het Instagram-account van de soap. '✂️ + 👔 en je voelt je weer als herboren', staat bij de video geschreven, samen met de hashtag #returnofthelegend. Wij zijn heel benieuwd naar Ludo’s comeback in de serie. Aan zijn looks zal het in ieder geval niet liggen.

Bron: Flair | Beeld: GTST

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.