sylvie meis vroeger

Altijd leuk: een foto uit de oude doos van een BN’er. Deze keer van Sylvie Meis (42). Voordat de presentatrice carrière maakte in Duitsland, was ze ook veel op de Nederlandse televisie te zien. Kun jij het je nog herinneren? Zó stond Sylvie Meis vroeger voor de camera. 

Ze is niet alleen één van de meest bekende presentatrices van Nederland, maar tegenwoordig ook van Duitsland. Voordat Sylvie doorbrak, zag ze er heel anders uit dan nu. Op deze foto's is te zien hoe Sylvie Meis vroeger door het leven ging.

Sylvie Meis vroeger

Eind jaren negentig begon Sylvie Meis haar carrière in de televisiewereld. Na een figurantenrol in Goede Tijden, Slechte Tijden begon ze als presentatrice bij Fox Kids. Een paar jaar later stapte La Meis over naar de muziekzenders: eerst MTV, daarna TMF. Haar talent en knappe uiterlijk bleven niet onopgemerkt, want al snel was Sylvie ook te zien op de Duitse televisie. 

Relatie met Rafael van der Vaart

In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Op 10 juni 2005 stapten ze in het huwelijksbootje en een jaar later werden Sylvie en Rafael de trotse ouders van zoon Damián. Het gezin verhuisde naar Hamburg en later ook naar Madrid. Na een huwelijk van bijna acht jaar besloot het stel in 2013 uit elkaar te gaan.

Article continues after the ad

Ook zo benieuwd hoe Sylvie Meis er vroeger uitzag? Je ziet het hieronder!

Sylvie in 2002.

Sylvie in 2003.

Happy family

Rafael is sinds 2016 samen met handbalster Estavana Polman, met wie hij in 2017 dochtertje Jesslynn kreeg. Het gezin woont in Denemarken (waar Estavana handbalt). Ook Sylvie is weer gelukkig in de liefde. Op 19 september 2020 is ze getrouwd met grote liefde Niclas Castello. Sylvie en Estavana kunnen goed met elkaar overweg. Sinds kort woont Damián bij zijn vader en 'bonusmoeder' in Denemarken.

'Harmonisch'

'Ze is gewoon superlief, zoals het ook moet zijn. Liefdevol, en ook helpend,' vertelde Sylvie onlangs tegen De Telegraaf. 'Ik ben er voor hem als hij vragen heeft over zijn huiswerk, maar Estavana spreekt heel goed Deens, dus zij kan hem op dat front dan weer supergoed helpen. Zo doen we allemaal ons ding. Het is fijn om te zien dat het zo harmonisch gaat. Dat is een blessing.'

Beeld: Brunopress, ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.