Na het hele drama van de afgelopen Olympische Spelen waarin Yuri van Gelder naar huis werd gestuurd, lijken er nog meer donkere wolken boven de turner te vormen. Hij maakt namelijk geen deel uit van de voorlopige trajectselectie voor de WK turnen in het Canadese Montreal. Een flinke tegenslag voor de Lord of the Rings.

Lees ook: Shownieuws - Late Editie 'Estavana niet op tijd fit voor WK Handbal'

Niet heel overtuigend

Bondscoach Bram van Bokhoven maakte vrijdag negen namen bekend voor die voorlopige selectie en baseerde zich daarvoor onder meer op de NK van 17 juni, waar Van Gelder nationaal kampioen werd op de ringen. 'Toch vond ik hem daar niet héél overtuigend. Het gaat om de scores', motiveerde Van Bokhoven zijn besluit om Van Gelder niet te selecteren.

Nog niet afgeschreven

Met een score van 14.300 werd de 34-jarige Brabander Nederlands kampioen. Van Bokhoven heeft de limiet voor de WK echter gesteld op 14.980. Volgens de bondscoach betekent het ontbreken van Van Gelder in de voorlopige selectie niet dat hij afgeschreven is voor de WK in oktober. Bij twee open kwalificatiemomenten, op 19 en 26 augustus, krijgt Van Gelder de kans om die limietscore te halen.

Redenen

'Mocht hij dat puntenaantal halen en ik besluit hem niet te selecteren dan zal ik redenen moeten verzinnen om hem niet te sturen', legt Van Bokhoven uit. 'Dat geldt ook als ik hem toch opneem in de selectie terwijl hij die limiet niet heeft gehaald.'

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Remko de Waal (ANP) | Bron: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders