André Hazes en Monique zouden voor de tweede keer in een half jaar tijd relatieproblemen hebben. Althans, dat beweren vrienden van het stel. ‘We maken ons zorgen!’ 

Het is wéér hommeles in Huize Hazes. Dat beweren vrienden van André (24) en Monique (40). Tijdens hun vakantie in Las Vegas zou de bom zijn gebarsten. En dát, terwijl André die vakantie aan Monique cadeau had gedaan voor haar veertigste verjaardag. ‘Monique geeft niets om dure spullen. Het mooiste cadeau dat ik haar kan geven, is tijd met mij,’ vertelde de zanger aan Story. ‘Daarom heb ik haar beloofd dat we vaker met zijn tweetjes eropuit gaan. Om te beginnen in februari naar Las Vegas.’ Mogelijk is die reis minder romantisch verlopen dan verwacht. ‘Tien dagen lang zaten ze vierentwintig uur per dag op elkaars lip,’ aldus vrienden. ‘Zoveel tijd waren ze het afgelopen jaar nauwelijks bij elkaar geweest. Ze zouden niet het eerste stel zijn dat na een vakantie uit elkaar gaat. Vaak ontstaan er spanningen en daar moet je mee kunnen omgaan.’ Hoe dan ook, sinds hun terugkeer hebben de twee geen foto’s meer van elkaar op social media geplaatst.

Lees het hele artikel in Story editie 13. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Check Story op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders

 

Na een stormachtig huwelijk met Amanda Beekman, de moeder van zijn vier kinderen, en een knipperlichtrelatie met danseres Noi Pakon, geeft Martijn Krabbé in de lente van 2019 zijn grote liefde Deborah Wietzes het jawoord. In gesprek met Story blikt Martijn vooruit op hun huwelijk.

Voor Martijn Krabbé voelt het nog altijd onwerkelijk dat Deborah Wietzes afgelopen zomer voor zijn charmes viel. De populaire RTL-presentator maakte in mei zijn relatiebreuk met danseres Noi Pakon – met wie hij een knipperlicht-relatie van drie jaar had – bekend, en werd vanaf dat moment steeds vaker in gezelschap van Deborah gesignaleerd. Uiteindelijk besloot Martijn in augustus zijn liefde voor Deborah van de daken te schreeuwen en plaatste hij op zijn Instagram-pagina een liefdevolle foto van hun samen. Dat Martijn nu samen is met Deborah, is voor een groot deel te danken aan zijn kinderen Bickel (18), Michelle (14), Jasmijn (12) en Achilles (10). 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl