André Hazes en Monique Westenberg lagen een tijdje geleden onder vuur doordat ze hun pitbulls lieten slapen met baby André. Het stel trekt zich echter niets aan van de kritiek, bewijzen ze met een nieuwe foto.

Grootste wens

De twee honden van Monique betekenen alles voor haar. De blondine ziet haar viervoeters al haar kinderen. Eén van Monique's grootste wensen was dat haar hond, gezien haar hoge leeftijd, hun zoontje nog zou ontmoeten. Die wens is uitgekomen, en sindsdien verschijnen er regelmatig foto's van de honden en baby André. 

Kritiek

Hoe mooi de band tussen mens en dier kan zijn, hebben veel mensen ook kritiek op de foto's van de honden en baby André. Zo noemt hondengedragsdeskundige Joke Sauerbreij het 'gevaarlijk en onverstandig' om honden bij een baby te laten. "Hoe lief een hond ook is, zijn gedrag met een kind jonger dan 12 jaar blijft altijd onvoorspelbaar," zegt Joke. Mede hierdoor komen er weer negatieve reactie op een nieuwe foto waarop de hond een kusje geeft aan baby André. "Doet me denken aan die hond die afgemaakt moest worden omdat hij een kind had gebeten," luidt een reactie. 

Article continues after the ad

Positieve reacties

André en Monique trekken zich helemaal niks aan van de kritiek, en krijgen ook genoeg bijval van andere fans. "Wat een triest gezwam hier zeg op een ander zijn bericht, gaat helemaal nergens over," schrijft een fan.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders