Het is bijna elke week raak: ook deze keer scoort het programma Kopen Zonder Kijken heel erg goed. 

Maandagavond stemden maar liefst 1,61 miljoen mensen af op het programma dat gepresenteerd wordt door Martijn Krabbé.

Article continues after the ad

Eerste plek

Na het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 is het daarmee het best bekeken programma, meldt Stichting KijkOnderzoek. Deze week kon de kijker genieten van een stel dat maar liefst 475.000 euro te besteden had. 

Holy hell

Het stel - Alex en Pien - schrikt zich rot als ze voor het eerst hun huis (lees: bouwval) zien. 'Holy hell', is de eerste reactie van Alex. 'Het is echt uitgeleefd', is de conclusie van Pien. 'Van binnen is het één grote ellende. Laten we eerlijk zijn.' Lukt het om dit toch om te toveren tot een mooi woonhuis?

Kijkcijfer knaller

In Kopen Zonder Kijken schiet Martijn woningzoekenden te hulp. Zoals de titel doet vermoeden zien de nieuwe bewoners hun nieuwe stulpje niet voordat ze het koopcontract hebben getekend. Voorgaande weken zat het programma ook al op 1,7 en bijna 1,6 miljoen kijkers.

Omdat het zo'n succes is staan er alweer nieuwe seizoenen in de steigers. 'Jullie zijn nog niet van ons af. We zijn nu op zoek naar mensen die iets avontuurlijker zijn. Dat levert bijzondere verbouwingen op', aldus Martijn in RTL Boulevard.

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.