Frans en Mariska zijn enorm trots op hun kinderen en staan dan ook grootst stil bij elke mijlpaal die ze behalen. Zo deelde de ouders laatst een foto van een geslaagde Frans Junior en kan vandaag de verjaardag van oudste zoon Christiaan niet worden overgeslagen. 

De Bauers geven op Instagram écht een kijkje in hun leven. Zo weten we precies wanneer alle kids in huize Bauer jarig zijn, want felicitaties worden volop gedeeld.

Oudste zoon jarig 

Vader Frans was er vroeg bij. Hij is de eerste die zijn zoon feliciteert. 'Vandaag wordt onze Christiaan 21 !!! Wat hou ik toch veel van je en wat ben ik trots op jou!!', schrijft de trotse vader bij een selfie van de twee. Vrouw Mariska mag dan reageren onder de post van haar man, ze neemt zelf ook de tijd voor haar zoon.

De tekst gaat verder onder de post. 

Article continues after the ad

Zomerse verjaardag

'Vandaag is onze Christiaan 21 jaar geworden', laat ze op haar beurt weten bij een zomerse foto waar Mariska en Christiaan in de tuin staan. En aan de outfit van de jarige te zien, is de foto gemaakt op deze feestelijke dag. Want Christiaan plaats zelf ook een kiekje - met hetzelfde verjaardagskostuum aan -en laat zich volop feliciteren. 

De tekst gaat verder onder de posts. 

Kinderen Frans en Mariska Bauer

Maar naast Christiaan zijn Frans Bauer en Mariska Bauer gezegend met nog drie kinderen. Op Instagram delen de trotste ouders geregeld wat kiekjes met hun zonen. Maar ook vroeger gingen de kinderen wel eens mee met hun ouders naar optredens en andere evenementen. Zijn de jongens inmiddels erg veranderd? Of herken jij ze nog terug? Story verzamelde de leukste foto's van de familie door de jaren heen

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.