De pogingen van vader Dries (62) om de ruzie tussen zijn twee zoons te lijmen lijkt eindelijk gelukt. Dave (27) en Donny Roelvink (23) hebben inmiddels plannen om samen om tafel te gaan zitten, zo meldt de zanger aan Shownieuws.

En één telefoontje was alles wat nodig was om de voortdurende breuk tussen de broers op te lossen. Het was Dave die het voortouw nam en besloot contact te zoeken met Donny.

Article continues after the ad

Paar dagen

Toch was het niet meteen weer koek en ei. De jongste Roelvink-telg gaf aan nog wel een paar dagen de tijd nodig te hebben om alles op een rijtje te krijgen. De verzoening gaat er komen, maar wel zonder Dries. De twee heren zullen volgende week - zonder hun vader - het een en ander uitpraten.

Concurrenten

Aan Story vertelde de zanger nog over de ruzie: ‘Volgens mij komt het omdat ze allebei een deal hebben met een fitnessgoeroe, die grote concurrenten zijn van elkaar. Je kunt ze met Ajax en Feyenoord vergelijken. Het is Amsterdam tegen Rotterdam, bij wijze van spreken. En hun aanhangers en volgers op social media zijn al net zo fanatiek.’ 

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.