Mimi O’Donnell ging jaren gebukt onder de verslavingen van haar partner Philip Seymour Hoffman, waar de acteur uiteindelijk aan bezweek. Vier jaar later heeft Mimi zijn dood enigszins een plaats kunnen geven. 

Vanaf het moment dat Philip Seymour Hoffman doorbrak in Scent of a Woman (1992) ging het hard met de filmcarrière van de acteur. Maar zijn wereldfaam kende ook een tragische kant. Philip worstelde met een alcohol- en drugsverslaving, waarvoor hij geregeld in ontwenningsklinieken werd behandeld. Hij bezweek uiteindelijk op 2 februari 2014 op 46-jarige leeftijd aan een combinatie van heroïne, cocaïne, amfetamine en benzodiazepinen. Kostuumontwerpster Mimi O’Donnell, met wie Philip vijftien jaar samen was, wilde nooit praten over dit drama. Tot nu.

Lees het hele verhaal in Story 2. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld ANP

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders