Het was een kijkcijferknaller, het afgelopen seizoen van Married at First Sight. Twitter vloog geregeld in de hens over bepaalde kandidaten. Hoog tijd voor een nieuw seizoen dus.

'We zijn al bezig, en gaan binnenkort starten met de opnames. We moeten alleen kijken hoe we het gaan vormgeven met de nieuwe (afstand)regels', zegt presentator Carlo Boszhard tegen RTL Boulevard.

Zoenen met glas?

Hoe dat precies gaat, is nog niet duidelijk. Carlo: 'Tegen de tijd dat we gaan draaien hoop ik niet dat er een spatwand tussenmoet. En dan door het glas moet zoenen.'

Poging twee

Op dit moment kunnen kijkers genieten van de spin-off van het populaire programma: Married at First Sight, a Second Chance. Ja je leest het goed, hierin zien we verschillende bekende gezichten voorbij komen die nog niet gelukkig zijn in de liefde. Helaas komt Chantal niet voorbij. Carlo: 'Ik gun haar heel erg de liefde.'

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond Second Chance! #mishetniet #half9 #rtl4

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard) op

Op de buis

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwste seizoen van Married at First Sight gepland is, maar het zal ongetwijfeld weer een succes worden. 

Bron: RTL Boulevard Beeld: still video

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.