Bibi Breijman mocht gisteren 29 kaarsjes uitblazen. Op sociale media liet ze al weten flink verwend te zijn door haar dierbaren. Maar het grootste cadeau dat ze kreeg deelt ze nu pas: een ring van Waylon!

De vlogger heeft een video geplaatst op haar Instagramacccount met beelden van haar verjaardag. Waylon en dochtertje Teddy dragen allebei een feestmuts en blazen op toeters. Even later tovert de zanger een cadeautje op tafel. Eerst pakt Bibi een ketting uit. Maar dan is er nóg een cadeautje. De vorm van het pakje verraadt al een beetje wat erin zit. En jawel: een ring! Bibi is zichtbaar verrast en onder de indruk van het juweel. 'O, die is prachtig!', roept ze uit.

Geen aanzoek

Tot teleurstelling van sommige fans gaat het echter niet om een verlovingsring. Maar dat maakt de blijdschap van Bibi er niet minder op. Aan het einde van de video geeft ze zowel Waylon als Teddy een dikke zoen.

Tekst gaat verder onder de foto

Article continues after the ad

Huwelijksplannen

Bibi en Waylon zijn al enige tijd samen, maar een huwelijk is er nog niet van gekomen. Toch betekent dat niet dat de twee geen wens hebben om te trouwen. 'Voordat ik Willem kende, was ik nooit met trouwen bezig, maar nu zou ik het wel een mooie toevoeging vinden. We hebben het er vaak over dat het leuk zou zijn voor Teddy, en dat het bijzonder is om de liefde te vieren. We maken weleens grapjes over het aanzoek, dan zegt Willem: 'Ik ga je ooit écht vragen'.'

Tweede kindje?

Haar droom is een groot gezin, maar nu nog even niet. 'Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben 5 maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.