Waylon is woest op Peter R. de Vries en Marc van der Linden. De heren deden lacherig over de burn-out van zijn nieuwe vriendin Bibi Breijman. Dat viel niet in goede aarde bij de zanger. 

Uitspraken

De burn-out van Bibi, een grote Nederlandse vlogger, werd vorige week uitgebreid behandeld in RTL Boulevard. Peter en Marc namen haar klachten niet bepaald serieus. "We moeten er niet al te dramatisch over doen. Als je 24 jaar bent en je hebt een burn-out, dan zit je gewoon in het verkeerde vak," aldus de misdaadjournalist. 

Boos

Waylon haalt keihard uit naar de heren via een Instagrambericht. "De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van twee gerespecteerde volwassenen," schrijft hij. "Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen… Ga lekker solliciteren bij de Muppet Show!"

Article continues after the ad
 

“Einde discussie” was het wijze besluit op twitter van Marc van der Linden over de discussie die hij zelf samen met z’n vriend Peter r. de Vries was begonnen van de week tijdens een uitzending van RTL Boulevard... Het onderwerp van de “discussie” was de burn-out van Bibi. Nu heb ik geen behoefte om ook maar in 1 en dezelfde ruimte te zitten met dit soort enge types die zelf waarschijnlijk genoeg lijken in hun kast hebben voor een heel kerkhof maar toch reageer ik even heel kort omdat ik graag opsta voor iemand die ik lief heb en geraakt is en dit soort dingen helemaal niet aankan op dit moment! De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van 2 “gerespecteerde volwassenen”... Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is... Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen... Ga lekker solliciteren bij de muppetshow! Mijn advies... Sluit een discussie pas als je je er van te voren in verdiept hebt! Niet zomaar iets zeggen... Dan kom je namelijk nogal dom over als “deskundige”. Einde discussie... En nu allemaal weer verder met je eigen problemen!

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Beeld: ANP