Nog een paar uur en dan weten we of Waylon door is naar de finale van het Eurovisie Songfestival. Bij Radio 2 kreeg de zanger een video te zien waarin collega's, vrienden, en zijn vriendin Bibi hem succes wensen en daar werd hij even stil van. 

Het filmpje begint met een boodschap van Jim Beavers, medeschrijver van het nummer Outlaw In 'Em. 'Ik hoorde een leuke grap vandaag,' begint hij. 'Een man uit Nederland, een man uit Rusland en een man uit Texas kwamen samen in Nashville om een nummer te schrijven. En dat nummer wordt nu gespeeld op het Eurovisie Songfestival. Idioot hè!'  

Verder komen onder andere Willeke Alberti, Umberto Tan, Miss Montreal en Henkjan Smits voorbij. 'Wat lijkt het me fijn dat je dat hele circus al een keer hebt meegemaakt. Toen waren jullie met zijn tweeën en kwam je op nummer twee, nu ben je alleen en kom je gewoon op nummer een,' aldus Henkjan.

Vooral als zijn vriendin Bibi aan het woord komt wordt het Waylon allemaal iets teveel. 'Zo slecht heb ik het niet gedaan in het leven denk ik, als ik dit zo zie,' is Waylons reactie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Article continues after the ad

Beeld: ANP
(YouTube)