Waylon ergert zich aan de berichtgeving rondom de aanstaande bevalling van Bibi Breijman waarover wordt gesuggereerd dat hij er niet bij kan zijn. Vooral het feit dat er geschreven wordt dat 'de timing' van de zwangerschap ongelukkig zou zijn, spreekt hij tegen. 

'Ongelukkig is het laatste woord wat ik wil lezen in dit geval, wij zijn namelijk enorm gelukkig en al helemaal met de “timing” van Bibi’s zwangerschap. Zoals je weet is de natuur in dit soort zaken niet helemaal te sturen en is het vooral heel veel geluk hebben wanneer het zo snel gaat als bij ons.
Op de uitgerekende datum en bevalling hebben wij geen invloed en al zouden we dat kunnen hebben, we willen het niet!' schrijft de zanger op Instagram. 

Article continues after the ad

De prijs 

Dat het wel mogelijk is dat de zanger de bevalling mist, is 'de prijs die betaald moet worden' voor het prachtige leven dat de zanger heeft, zo vindt hij. 'Zoals Freddie Mercury ooit zong “The Show Must Go On” zo zal het ook voor ons zijn. Uiteraard wil ik bij de geboorte zijn, niets liever... Maar als dat een faillissement betekent dan is er weinig te eten.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMMOTIE, COMMOTIE!!! Allemaal om een verhaal dat ik misschien niet bij de bevalling van ons kindje kan zijn... Want de timing van de zwangerschap is wel heel ongelukkig lees ik tot mijn grote verbazing. Ongelukkig is het laatste woord wat ik wil lezen in dit geval, wij zijn namelijk enorm gelukkig en al helemaal met de “timing” van Bibi’s zwangerschap. Zoals je weet is de natuur in dit soort zaken niet helemaal te sturen en is het vooral heel veel geluk hebben wanneer het zo snel gaat als bij ons. Op de uitgerekende datum en bevalling hebben wij geen invloed en al zouden we dat kunnen hebben, we willen het niet! Alles zal gaan zoals de natuur het bepaalt. Als dat zou betekenen dat ik er niet bij kan zijn omdat ik die avond in @rotterdam.ahoy sta met @radioveronica TOP1000 allertijden dan is dat de prijs die betaald moet worden voor het prachtige leven dat wij hebben. Zoals Freddie Mercury ooit zong “The Show Must Go On” zo zal het ook voor ons zijn. Uiteraard wil ik bij de geboorte zijn, niets liever... Maar als dat een faillissement betekent dan is er weinig te eten. Niemand hoeft zich zorgen te maken en vooral alle roddelrubriekjes niet! 😘

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram