Waylon weer gelukkig in de liefde en dat mag iedereen sinds vorige week weten. De zanger is straalverliefd op Bibi Breijman. Maar daarvoor liep zijn relatie met Joëlle Witschge meerdere keren op de klippen... 

Article continues after the ad

Rokkenjager

Waylon staat bekend als een rokkenjager, maar dat imago klopt volgens de zanger niet. "Bij The Voice maakt Ali B er graag grappen over, maar kijk naar de afgelopen tien jaar en je ziet dat ik veelal vaste relaties heb gehad," zegt hij in Veronica Magazine. Ook de geruchten dat hij vreemd zou gaan, kloppen niet. "Die relaties gingen niet uit omdat ik vreemdging of behoefte had aan een andere vrouw".

Minderwaardig

De Songfestival-ster denkt dat zijn exen zich te min voelden. "Ik denk dat het in veel gevallen misging omdat mijn vriendinnen zich minderwaardig voelden. Ik kan dat gevoel niet beter maken. Ik weet dat ik in een relatie alles voor iemand doe. Soms te veel. Ik koop huizen, auto’s, hele kledingkasten vol kleren. Omdat ik het fijn vind om te delen. Ik kan een geweldig leven delen met een vrouw." Ook is Waylon, in tegenstelling tot eerdere berichten, niet op zoek naar een huisvrouw. "Er is vaak geroepen: Waylon is een ouderwetse lul die wil dat zijn vrouw achter het fornuis staat. Fucking gelul. Dat verwacht ik totaal niet van mijn vrouw."

Beeld: ANP | ANP