Waylon is uitgeslapen en vol zelfvertrouwen vertrokken naar de Altice Arena in Lissabon, waar hij vanavond probeert een plek in de finale van het Eurovisiesongfestival te veroveren. 'Hoe ik me op de halve finale richt? Ik richt me liever op de finale,' knipoogde de zanger.

Hij vertelde heerlijk te hebben geslapen in aanloop naar zijn optreden. 'Ik snurk minder tegenwoordig want ik heb van die plakkertjes voor op m'n neus. En daar word ik een stuk frisser van wakker.' Zichtbaar opgetogen stapten Waylon en zijn entourage de bus in die hen onder politiebegeleiding richting de songfestivalarena brengt. Twee van de dansers droegen grote Nederlandse vlaggen om hun schouders en er werd uitbundig gezwaaid naar de aanwezige fans en pers.

More content below the advertising

50/50

Waylon deed gisteravond voor het eerst zijn act voor een volle zaal. De zogenoemde juryrepetitie, waarin de halvefinaleshow werd doorgelopen, werd al beoordeeld door de vakjury. Hierdoor staat 50 procent van de puntenverdeling al vast, de andere 50 procent komt vanavond van de Europese tv-kijkers, op basis van de live-uitzending. Van de achttien acts die donderdag in de voorronde optreden, gaan er tien door naar de finale op zaterdag.

Positief

Waylon heeft een goed gevoel over zijn prestaties voor de vakjury's. Vooral dankzij het publiek. 'Spelen voor publiek geeft altijd extra energie. Al die repetities moet je je inbeelden dat daar straks publiek staat, dat is heel kil. Met publiek krijg je warmte en energie terug en zie je hoe mensen reageren op de act. Die fire is er niet voor een lege zaal.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP
(ANP)

 

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl