Waylon is uitgeslapen en vol zelfvertrouwen vertrokken naar de Altice Arena in Lissabon, waar hij vanavond probeert een plek in de finale van het Eurovisiesongfestival te veroveren. 'Hoe ik me op de halve finale richt? Ik richt me liever op de finale,' knipoogde de zanger.

Hij vertelde heerlijk te hebben geslapen in aanloop naar zijn optreden. 'Ik snurk minder tegenwoordig want ik heb van die plakkertjes voor op m'n neus. En daar word ik een stuk frisser van wakker.' Zichtbaar opgetogen stapten Waylon en zijn entourage de bus in die hen onder politiebegeleiding richting de songfestivalarena brengt. Twee van de dansers droegen grote Nederlandse vlaggen om hun schouders en er werd uitbundig gezwaaid naar de aanwezige fans en pers.

50/50

Waylon deed gisteravond voor het eerst zijn act voor een volle zaal. De zogenoemde juryrepetitie, waarin de halvefinaleshow werd doorgelopen, werd al beoordeeld door de vakjury. Hierdoor staat 50 procent van de puntenverdeling al vast, de andere 50 procent komt vanavond van de Europese tv-kijkers, op basis van de live-uitzending. Van de achttien acts die donderdag in de voorronde optreden, gaan er tien door naar de finale op zaterdag.

Positief

Waylon heeft een goed gevoel over zijn prestaties voor de vakjury's. Vooral dankzij het publiek. 'Spelen voor publiek geeft altijd extra energie. Al die repetities moet je je inbeelden dat daar straks publiek staat, dat is heel kil. Met publiek krijg je warmte en energie terug en zie je hoe mensen reageren op de act. Die fire is er niet voor een lege zaal.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP
(ANP)

 

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.