Omdat Waylon al jarenlang geen contact meer heeft met zijn ouders, zullen ze hem, net als de rest van Nederland, op het Eurovisie Songfestival noodgedwongen op tv moeten volgen. 

Vrijwel niemand begrijpt Waylon, die Nederland deze week vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in de Portugese hoofdstad Lissabon – zelfs zijn ouders niet. Om die reden verbrak de zanger jaren geleden resoluut alle banden met zijn ouders. ‘Er is veel gebeurd tussen ons, veel onbegrip, we leiden zulke andere levens,’ duidde Waylon de breuk met zijn ouders in een interview.

Ouders van Waylon willen hem dolgraag zien

Op zijn tweeëntwintigste werd Waylon vader van zoon Dylan (15), maar door zijn drank- en drugsprobleem lukte het hem niet een volwaardige vader voor hem te zijn. Op het dieptepunt van Waylons bestaan namen zijn ouders hem in huis en overwon hij met hun hulp zijn verslavingen. Desondanks kregen Waylon en zijn ouders, toen de zanger weer nuchter door het leven ging, fikse ruzie. Later kwamen ze weer nader tot elkaar, maar in 2013 ging het opnieuw mis.

Vanaf dat moment heeft Waylon zijn ouders niet meer gezien. ‘Mijn man en ik hebben al jarenlang geen contact met onze zoon,’ vertelt Henny Bijkerk, de moeder van Waylon, thuis in Apeldoorn waar ze met Waylons vader Willy woont. ‘Ik mis hem enorm en zou hem dolgraag weer willen zien. Maar dat ligt niet aan mij of aan mijn man. Dat contact moet Willem zelf herstellen. De bal ligt bij hem.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP