Waylon en zijn aan/uit-vriendin Joëlle Witschge vieren momenteel vakantie in Nashville en Memphis, de meest muzikale plaatsen in de Verenigde Staten. En dat moet in het díepste geheim...

Weer bij elkaar

De zanger en de voetbaldochter vormen sinds enkele maanden weer een liefdeskoppel, nadat hun 
relatie eerder tot twee keer toe strandde en Joëlle tussentijds een affaire had met danser Timor Steffens. Maar hoe verliefd Joëlle en Waylon nu ook zijn, ze voelen er weinig voor om hun liefde van de daken te schreeuwen. Sterker nog, in de tientallen foto’s en filmpjes die Joëlle dagelijks van hun liefdesvakantie op haar Instagram-account plaatst, blijft Waylon buiten beeld. 

Ilse DeLange

Pikant aan haar tripje met Waylon is overigens dat ook Ilse DeLange op dit moment in Nashville verblijft! Het songfestivalverleden van Ilse en Waylon is nagenoeg bekend. De twee deden 
in 2014 als de Common Linnets namens ons land mee aan het Eurovisie Songfestival, waar ze een ongekend hoge tweede plaats behaalden. Wat niemand op dat moment nog wist, was dat ze toen al bonje hadden, en direct na het Eurovisie Songfestival hun samen-werking beëindigden. Wat er precies is voorgevallen tussen de twee, is nog altijd niet duidelijk, maar de verstandhouding is dusdanig vertroebeld dat ze er op hun vakantie in de VS vermoedelijk alles aan doen om niet op hetzelfde moment in dezelfde saloon aanwezig te zijn...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Raymond van Olphen (Hollandse-Hoogte)

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders