Sanne Vogel showt haar babybuik met een prachtige foto op Instagram. De actrice is zwanger van een tweeling. 

Dure Chinese vaas

Sanne Vogel is in The Greenhouse in Kopenhagen en vond dit een prachtige plek om haar babybuik te showen. Dit was in de eerste instantie niet de bedoeling. De actrice wilde namelijk een wenteltrap oplopen die je naar de nok van de glazenkas zou brengen. Maar dat ging niet zo soepel "Het voelt toch een beetje alsof ik 24/7 met een dure Chinese vaas aan het rondlopen ben, waar ik niet klunzig als ik ben, bovenop mag vallen. Bovendien ben ik na 3 treden al aan het hijgen alsof ik een marathon heb gelopen."

Ze zegt dat ze dus maar besloot weer een 'kijk, zo groot is mijn buik vandaag'-foto te maken, veilig onderaan de trap. Op de foto staat ze dan ook prachtig te stralen met haar mooie babybuik. 

Tweeling

Sanne maakte in juli haar zwangerschap bekend. Ze is zwanger van een tweeling: een jongetje en een meisje. Dat laatste maakte ze twee weken geleden bekend via Instagram. Bij heet kiekje van haar en haar vriend Melchior schreef ze: "Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee."

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.