Het nieuwe seizoen van Love Island gaat bijna van start en de kersverse nieuwe presentatrice Monica Geuze (24) laat alvast zien hoe de villa eruitziet. Binnenkort zullen de singles het 'stukje hemel op aarde' betreden, maar de vlogster mag alvast sfeer proeven en ons een sneak peek geven. 

Het belooft weer een romantisch én wild seizoen te worden bij Love Island, als we de enthousiaste Monica mogen geloven. De presentatrice van het hit-programma is alvast mét vlog-camera naar Gran Canaria gevlogen om de boel te verkennen. De blondine kan haar blijdschap bijna niet bedwingen en laat alvast wat van de villa zien. "De villa ziet er echt supermooi uit. F*cking mooi uitzicht", aldus Geuze. 

Megafan

"Ik snap echt wel dat als je vrijgezel bent en je bent op zoek naar de liefde van je leven, je hebt geen zin meer om te kloten, dat je hieraan mee zou doen", gaat ze verder. "Echt fantastisch." Het is duidelijk: Monica is megafan van Love Island. "Ik vind het zo cool dat ik in de villa ben geweest. Het is echt fabulous gewoon." De vlogger krijgt er geen genoeg van en laat alles achter de schermen zien van de villa. 

Onderstaand de weekvlog #90 waarin Monica onder andere de Love Island villa bezoekt, vanaf 10.15 is ze op Gran Canaria. Gaat dat zien!

Article continues after the ad

Love Island seizoen 2 

De datingshow is dit keer niet op televisie te zien, maar via het On Demand-platform Videoland. Dat heeft alles te maken met het online succes. Want hoewel de kijkcijfers op televisie matig waren, is het programma online wél een hit. RTL noemt Love Island en Videoland zelfs ‘een ijzersterke match’. Love Island verschijnt in september op de streamingdienst. Nog even geduld dus!

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.