Leontine en Marco Borsato genieten van een droomvakantie met hun gezin. Op Instagram deelt het stel alle details van de reis met hun volgers en de foto's liegen er niet om. Op de kiekjes is te zien hoe de Borsato's volop genieten van de vakantie én elkaar!

Marco blikt op zijn Instagram terug naar een zonovergoten vakantie in het Italiaanse Puglia waarin quality time met het gezin centraal stond. "De liefde voor elkaar, het eten en de omgeving maken deze vakantie zuiverend! Maar bovenal de vriendschap ophalen en weer in contact komen met alles uit mijn jeugd maken dit onvergetelijk", schrijft de zanger bij het bericht. Leontine deelt een soortgelijk bericht met jaloersmakende foto's en de woorden: "Avonden zoals deze met de liefde van m’n leven, onze prachtige kids en familie." 

Article continues after the ad

Dolgelukkig

Op een van de foto's is te zien dat Leontine en Marco hartstochtelijk kussen. Na een huwelijk van 21 jaar zit het nog altijd helemaal snor tussen de twee. Leontine reageert dan ook hartverwarmend op het bericht van Marco. ''Hou van jou met heel mijn hart & ziel'', schrijft ze. Eerder vertelde Leontine al aan Story: ''Ik heb nooit aan ons huwelijk getwijfeld. Marco en ik worden samen oud, dat wist ik meteen. Natuurlijk gebeuren er dingen in je leven, waardoor je wordt uitgedaagd. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Vecht voor elkaar, houd het leuk, wees lief en zeg altijd wat je denkt.''

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.