Voor Jennifer Hoffman en haar grote liefde Dorian, was 5 februari een dag om nooit te vergeten. Hun zoontje Cooper werd ter wereld gebracht en is inmiddels 4 weken oud. Op Instagram publiceert de actrice een romantisch kiekje van haar mooie gezin.

Het gezin poseert lachend van geluk met hun eerste kindje. Ook de reacties zijn hartverwarmend. Zo reageert een volger: 'Dit is dus de definitie van rijkdom'.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman)

Geboorte Cooper

Op vrijdag 5 februari - om 00:22 uur - werd zoon Cooper geboren. Jennifer maakte het heuglijke nieuws bekend met een foto op Instagram. 'We zijn zo vreselijk verliefd. Hij is de knapste baby die ik ooit heb gezien en hij ruikt het allerlekkerste van de hele wereld. Voor altijd', schrijft ze bij de post. De luizenmoeder-actrice vertelt ook blij te zijn met de thuisbevalling en het geweldige team dat voor haar klaarstond. 'Ze hebben mij gezien en naar onze zoon geluisterd. Meer had ik niet kunnen wensen.'

Ontmoeting grote liefde Dorian

Jennifer ontmoette de vader van haar zoon, net op het moment dat ze zich naar eigen zeggen ‘psychisch aan het voorbereiden was op datingapps’. De liefde tussen de twee sloeg over op een klein festival in Amsterdam-Noord. ‘Ik had een tijdje daarvoor naar het universum geschreeuwd dat ik graag een Viking wilde, liefst een buitenlander.’ Dat laatste is dus gelukt.

De actrice was na haar vorige relatie namelijk wel even klaar met Nederlanders. ‘Ik heb even gedatet met iemand die het heel gaaf vond om te zeggen dat hij het deed met Jennifer Hoffman. Dan voel je je eenzaam, hoor’, aldus Hoffman. 'Maar goed, toen stond daar ineens die blonde Amerikaanse reus voor mijn neus.'

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair, Instagram | Beeld: Edwin Smulders