Sinds Edsilia Rombley meedeed aan het dansprogramma Dance, Dance, Dance lijkt ze beter in haar vel te zitten dan ooit. Op Instagram deelt ze een indrukwekkende foto van haar slanke figuur. 

Afvallen

Het dansprogramma is al afgelopen, maar Edsilia zit nog steeds strak in haar vel. De zangeres ziet er prachtig uit in een strakke jurk. Haar gewichtsverlies blijft, net als haar langere haar, niet onopgemerkt onder haar volgers. "Slankie!", reageert een fan. "Wat zie je er mooi uit," merkt een andere volger op. 

Beeld: Edwin Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP