Rico Verhoeven Mikayla

Rico Verhoeven en zijn partner, en moeder van drie kinderen, zijn uit elkaar. Rico biecht op dat de relatieproblemen met Duchenne in december mee hebben gespeeld tijdens de kickbokswedstrijd tegen Badr Hari.

Routine niet verbreken

"Voor de wedstrijd, tijdens mijn warming-up, had ze naar Dennis (Krauweel, de trainer van Verhoeven, red.) geappt: 'Wil Rico dat ik voor het gevecht naar de kleedkamer kom?'", aldus de kickbokser. "Dennis wilde daar niet over beslissen en legde het bij mij neer. We hebben het altijd gedaan, dus dacht ik dat ik er goed aan zou doen om die routine maar niet te doorbreken."

Article continues after the ad

Uit het veld geslagen

De relatieproblemen met Duchenne hadden in december invloed op Verhoevens kickbokswedstrijd tegen Hari. "Mijn lichaam was daar, maar mijn geest niet", legt Verhoeven uit. "Ik heb gedaan waarop we getraind hadden, maar niet met de timing en bewegingen die waren doorgenomen."

Relatietherapie

"Badr kletste erin en ik dacht meteen letterlijk: wil je een slagenwisseling? Dan krijg je die! Bizar. Zo denk ik nooit. Ik heb altijd de controle." Volgens Verhoeven zijn hij en Duchenne nog wel in relatietherapie geweest, maar dat heeft niet geholpen. Het stel is volgens de kickbokser uit elkaar gegroeid.

Drie kinderen

De 30-jarige kickbokser en de 33-jarige Duchenne leerden elkaar als tieners kennen, maar zijn nooit getrouwd. Ze hebben samen drie kinderen van acht, vijf en twee jaar.

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders