Wat speelde er tussen Tino Martin (36) en Gerard (60)? Dat is een vraag die velen bezighield vorig jaar. De 'Zij Weet Het'-zanger doet nu een boekje open over zijn relatie met Joling.

Tino vertelt aan Bij Andy in de auto dat hij wel kon genieten van alle roddels en gelukkig zijn vriendin ook. 'Joling en ik waren vorig jaar december allebei op Curaçao. Toen gingen we juist met zijn tweeën de zee in en foto's maken. Dat stond de week erop dan weer in zo'n blaadje.'

Article continues after the ad

Samenwerking

Hoewel dit soort verhalen goed verkopen, ziet Martin ook wel in dat hij de bladen af en toe nodig heeft. 'Als ik een nieuw concert geef en ik moet een hele berg kaartjes verkopen, dan benader ik die bladen ook. Om te vragen of ze er een leuk stukje over willen maken. Als je Ziggo Dome of het Olympisch Stadion doet, dan moet je alles naar buiten klappen.'

Bij elkaar

Tino kwam begin februari weer samen met Kimberley Kruiter. Martin en zijn vriendin gingen eind augustus 2019 uit elkaar, omdat ze er niet in slaagden hun werk en privéleven goed te combineren. Kruiter had veel werk aan haar eigen horecabedrijf in Amsterdam, en Martin had het druk met zijn zangcarrière.

Officieel 

Er gingen destijds diverse geruchten over het liefdesleven van Martin. Zo zou hij iets hebben gehad met Monique Westerberg, de ex-vriendin van André Hazes, en met zijn duetpartner Gerard Joling. Martin liet hierop echter weten dat hij juist zijn ex-vriendin weer veel zag 'We houden nog heel van elkaar, en we zijn ook nog heel veel bij elkaar, met elkaar', zei hij in RTL Boulevard. Nu zijn de twee dus officieel weer een stel.

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.