Ex-geliefden als Jort Kelder en Rob van de Wouw zullen nog weleens terugdenken aan hun gestrande relatie met Georgina Verbaan. Zeker nu duidelijk is geworden dat zij nooit echt een kans hebben gehad bij de mooie actrice.

Georgina Verbaan (40) vertelde vorig jaar dat ze haar leven wil delen met schrijfster Maartje Wortel (37). Bijzonder is dat Maartje al in de ban raakte van de actrice toen ze op haar achttiende net doorgebroken was met haar rol in GTST. Ze luisterde naar een radio-uitzending waarin Georgina een plaatje aanvroeg. Na het verzoekje bleef Georgina tot diep in de nacht met de dj aan de telefoon hangen en deed tijdens dat gesprek allerlei persoonlijke ontboezemingen. Toen de dj na verloop van tijd vroeg waarom Georgina als Bekende Nederlander zoveel over haar persoonlijke leven op de radio vertelde, antwoordde ze geschrokken dat ze even vergeten was dat ze ‘Georgina Verbaan’ is. Het gebeuren maakte een onuitwisbare indruk op Maartje.

Article continues after the ad

Jaren later

Toen ze haar jaren later op een feestje tegenkwam, greep ze haar kans om Georgina te vertellen hoezeer ze had genoten van haar nachtelijk radio-optreden. Maartje en Georgina wisselden nummers uit en zagen elkaar wel af en toe, maar het duurde nog jaren voordat ze eindelijk aan hun verliefde gevoelens durfden toe te geven. ‘Ik moest blijkbaar de veertig naderen voordat ik aan mezelf durfde toe te geven dat ik niet simpelweg op vrouwen en mannen val, maar toch vooral op vrouwen,’ zegt Georgina in Vogue. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.