In Nederland heeft Bastiaan Ragas misschien het imago van een brave huisvader, in Duitsland leidde hij jarenlang het leven van een losbandige popster. Met boyband Caught in the Act verkocht hij wereldwijd miljoenen platen en bracht hij tienermeisjes het hoofd op hol. Wat zij niet wisten is dat hij al die tijd een vriendin had...

 

Lees ook: Bastiaan Ragas met spoed onder het mes

 

Vrouwelijke fans

De fans van Caught in the Act wilden niets liever dan de knappe jongens het hemd van het lijf trekken, waardoor Bastiaan met de andere jongens een leven leidde dat niet onderdoet voor Justin Bieber of de Backstreet Boys. Omdat vrouwe enorm in hem geïnteresseerd waren mocht niemand weten dat hij op dat moment een relatie had met zangeres Laura Vlasblom, met wie hij zoon Sem (15) kreeg.

 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: Peter Smulders

Het zou volgens rapper Ali B dé onthulling worden: de nieuwe clip van Famke Louise en Ronnie Flex. De video zou een einde maken aan alle onzekerheid over de relatiestatus van de twee.

Te zien zijn Famke en Ronnie die met kerst niets anders nodig zeggen te hebben dan elkaar. En aan het einde komt de echte klapper: de zoen op de mond. Betekent dit dat ze nu toch een setje zijn?

Gerard Joling

Ook zien we nog verschillende bekende gezichten in de clip. Zo maakt ook zanger Gerard Joling zijn opwachting. Met een mes in zijn hand veroorzaakt hij heel wat opschudding tijdens de feestdagen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Instagram

Eerder deze week schreven wel al over de transformatie van TLC-ster Louisa. Ze heeft haar lipfillers laten verwijderen en ging voor een natuurlijkere look. Omdat het resultaat na 24 uur pas echt zichtbaar is, deelt ze nu een voor- en nafoto.

Links zijn haar lippen nog te zien met de fillers erin en rechts is alles verwijderd. Louisa zelf is in ieder geval heel blij met het resultaat. Ze schrijft: 'Ik ben blij, mag dat even gezegd worden. Vind dit toch wel mooier, jullie hadden toch wel een beetje gelijk! Dit is toch allemaal wat zachter!' Wel benadrukt dat ze zelf kiest wat ze doet, maar ze vindt het persoonlijk zo zonder fillers ook mooier geworden. Het staat prachtig!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Instagram