Nu Wesley en Yolanthe een punt achter hun relatie hebben gezet, zijn er veel vragen die naar boven komen. Want wat gebeurt er met het kapitaal van het stel? En ook: wat doen ze nu met die enorm grote liefdestatoeages?

De voetballer heeft namelijk het hoofd van Yolanthe op zijn buik laten zetten en ook de presentatrice wilde een aandenken aan haar man. Zij ging voor een diepe tekst op haar schouder. Daarnaast heeft Wesley nog ‘Ik hou van jou. X Yolanthe’ in het rood met een afdruk van twee rode lippen op zijn rechteram. Als laatste heeft het koppel nog een gezamenlijke tatoeage laten zetten, een zin uit psalm 23. Nu het over en uit is tussen de twee, kunnen deze plakplaatjes natuurlijk niet meer blijven bestaan.

Article continues after the ad

Geen makkelijke klus

Tattooverwijderaar Philip Hofmeijer laat weten dat het nog niet makkelijk zal zijn om deze tattoos te laten verwijderen. Hij vertelde al een aantal jaren terug aan Business Insider: 'Het kusje is een vrij lichte kleur rood. Dat kan weleens lastig zijn. Dit soort lichte pigmenten rood is vaak gemengd met wit, en wit wordt grijs onder invloed van laserlicht. Dus dat kan een langdurige traject zijn.'

'Slecht gezet'

Sowieso vond Philip dat de tattoo van het hoofd van Yolanthe zeer slecht gezet was. Hij vervolgt: 'Wat bezielt zo’n jongen? Die barst van de centen en dan laat-ie door één of andere prutser de zigeunerkoningin op z’n zijkant zetten. Het ziet er niet echt uit als Yolanthe. Zo zonde vind ik dat.' Het is dus nog maar de vraag wat Yolanthe en Wesley gaan doen met hun tatoeages, of ze gaan voor helemaal weghalen, of misschien zien ze het als een mooie herinnering. De tijd zal het leren.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders