Tijdens de laatste avond van het koppelsweekend in 'Married at First Sight' doken Kim (van Antoine) en Joep (van Caroline) samen het bubbelbad in tot een uur of 3 's nachts. Iets wat zorgde voor veel scheven blikken en verwarring bij de andere kandidaten. Wat zou er gebeurd zijn die avond? Kim legt het haarfijn uit. 

'Ik vind het een beetje raar dat het zo uitvergroot is, want er is werkelijk niets gebeurd', aldus Kim tegen Shownieuws.

Kort gekletst 

'Sterker nog, de productie stond gewoon naast ons mee te kletsen', vervolgt de deelneemster haar verhaal. Die zijn op een gegeven moment weggegaan. Joep en ik hebben toen nog even gekletst over zijn en mijn ervaring en zijn er toen uitgegaan. Maar het wordt zo neergezet alsof ik uren met Joep knus in een jacuzzi heb gezeten, maar dat is totaal niet zo.'

Pushende productie 

De productie is volgens Kim de volgende ochtend bij de andere kandidaten gaan rondvragen wat ze vonden van deze gebeurtenis. Ook moest ze nog even met Caroline - die duidelijk niet blij was met de twee - gaan praten. 'Eigenlijk heel dom, ik had gewoon nee moeten zeggen.'

Article continues after the ad

Groot nieuws

Als het zo spannend was geweest, hadden ze het wel gefilmd. Alles lag in het huis, de productie was er nog gewoon. Maar Joep zat aan de ene kant, ik aan de andere kant. Als ik met een vrouw was geweest, was het niet zo groot nieuws geweest en nu wel'. 

Bron: Shownieuws | Beeld: still 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.