Net nu er belangrijke ontwikkelingen zijn in een zaak die Geert-Jan Knoops en zijn echtgenote Carry al tien jaar samen voeren, blijkt zij ziek en niet in staat om te werken. Geert-Jan reageert in Story op de situatie van zijn vrouw.

Nare ontwikkelingen in het leven van topadvocaat Geert-Jan Knoops. Zijn grote liefde en vaste juridische partner Carry is geveld door een ziekte die het haar onmogelijk maakt actief te zijn aan de zijde van haar echtgenoot.

Article continues after the ad

Strijd nog niet gestreden

Dat er echt iets aan de hand is, bleek toen Carry vorige week ontbrak aan de tafel van Jinek, toen het daar ging om de zaak van piloot Julio Poch. In deze kwestie voeren Geert-Jan en Carry samen al tien jaar een juridische strijd tegen de Nederlandse staat. En net nu er opzienbarende ontwikkelingen zijn, blijkt Carry aan bed gekluisterd. Aan Story laat Geert-Jan Knoops weten: ‘Vanwege de privacy gaan wij niet nader in op de ziekte van mevrouw Knoops.’ Het blijft dus nog onduidelijk wat er precies aan de hand is met Carry. Wel staat vast dat zij, wanneer het weer kan, haar strijd om recht te halen voor haar cliënt Julio Poch zal oppakken. Carry bezwoer dat ze ‘net zo lang zou doorgaan als ze zouden kunnen om het recht te laten geschieden’, zo vertelde haar echtgenoot op tv. Julio Poch zat acht jaar onschuldig vast in Argentinië, met medewerking van de Nederlandse staat.

Beeld: Brunopress | Door: Matthijs Albers

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 06 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.