adele vroeger

Adele (32) gaat alweer een flinke tijd mee in de muziekindustrie. Zo begon de Britse zangeres haar carrière in 2007, en werd ze een jaar later bekend bij het grote publiek. Hoe zag ze er toen ook alweer uit? Om je geheugen te verfrissen: dit is hoe Adele vroeger door het leven ging.

Met hits als Chasing Pavements en Make You Feel My Love op het album 19 werd Adele in één klap wereldberoemd. Het ging daarna alsmaar beter met de zangeres, want haar volgende twee albums, 21 en 25 (allen vernoemd naar haar leeftijd), waren beide gigantisch succesvol. Fans kijken dan ook reikhalzend uit naar haar volgende album, dat naar verluidt volgend jaar verschijnt. Maar eerst: tijd voor een terugblik!

Article continues after the ad

Dit was Adele vroeger

Voordat Adele vroeger doorbrak bij het grote publiek trad ze al op tijdens muziekfestivals. Toen ze in 2008 de hitlijsten bestormde en haar eerste album 19 uitbracht, kreeg ze opeens alle aandacht op zich gevestigd. Mensen waren niet alleen gek op haar vanwege haar waanzinnige stemgeluid, maar ook door haar opvallende verschijning. De zangeres was aanwezig bij veel grote evenementen, zoals de Brit Awards in Londen.

Hoe zag de 20-jarige Adele er toen uit? Wij doken het archief in en vonden dit kiekje uit de oude doos:

Transformatie

Adele heeft de afgelopen jaren een complete transformatie ondergaan. In 2018 verloor ze maar liefst 28 kilo, waarna ze de smaak goed te pakken kreeg en uiteindelijk 44 kilo kwijtraakte. De zangeres onthulde dat in eerste instantie voor elkaar te hebben gekregen door op haar voeding te letten en vooral minder thee met suiker te drinken. Volgens de Britse krant The Sun deed de zangeres daarbij vaak aan pilates, nam ze veel tijd voor zichzelf en las ze een bijzonder boek dat haar leven veranderde. Dat alles heeft ertoe geleid dat Adele er nu zo door het leven gaat:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

Beeld: Getty Images, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.