Voor Igone de Jongh breekt een nieuwe levensfase aan. Ze heeft onlangs haar balletschoenen in de wilgen gehangen en is in het huwelijksbootje gestapt met Thijs Römer. Bij een nieuwe levensfase hoort óók een nieuw kapsel. Kort, korter, kortst! 

Igone heeft een bezoekje gebracht aan visagist en stylist Leco van Zadelhoff (51) om een nieuwe look aan te laten meten. Vol trots deelt hij een foto van de nieuwe look op Instagram. “Let’s go pixie voor Igone de Jongh”, schrijft hij erbij. “#shorthair #powerhouse #lecolook #knapmens #mooivanbuitenenvanbinnen”

Article continues after the ad

Complimenten

Het stoere kapsel van Igone valt bij velen in de smaak. Zo reageren onder meer Jim Bakkum (32) en Chantal Janzen (40) met een aantal hartjes. Ook fans hebben alleen maar lovende woorden over voor haar nieuwe look. “Dat kapsel staat je ontzettend goed!”, aldus een fan. Een ander schrijft: “Supergaaf. Staat je goed. Nice.”

Samengesteld gezin

Igone en Thijs leerden elkaar via Instagram kennen en zijn inmiddels al sinds 2016 een setje. Voor beiden was het de tweede keer dat ze de grote sprong waagden. Thijs trouwde eerder met Katja Schuurman, Igone met Mathieu Gremillet, die net als zij zijn boterham verdient met balletdansen. Met hem kreeg Igone zoontje Hugo (9), die op de afscheidsavond van zijn moeder voor het eerst in het openbaar verscheen met zijn stiefvader Thijs en ‘zusje’ Sammie (9). “We dansen allemaal heel lief en gezellig om elkaar heen”, verklaarde Thijs eerder aan VIVA. Het is een mooi gezinnetje bij elkaar… en daar zal het ook bij blijven.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.