Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat Marco en Leontine Borsato elkaar de eeuwige trouw beloofden. Het echtpaar is nog altijd gelukkig met elkaar. Ter ere van dit bijzondere jubileum dragen ze een bijzondere boodschap aan elkaar op.

Terugblik

Marco en Leontine staan vandaag stil bij hun twintigste trouwdag. De twee delen foto's van hun huwelijksdag en schrijven een romantisch bericht aan elkaar. 'Meer dan ooit besef ik dat het huwelijk meer is dan een belofte; het is een verbond. Een verbond gaat veel dieper, het maakt ons bondgenoten die samen één zijn. Die verbinding en verdieping maakt het zo bijzonder. We zijn een team in voor- en ook juist in tegenspoed. 20 jaar geleden gaf ik jou mijn hand én mijn hart, ik hou van jou per sempre e sempre,' schrijft Leontine aan haar Marco. 

Per sempre

De zanger heeft ook mooie woorden voor zijn vrouw. 'Vandaag ben ik 20 jaar getrouwd met de meest bijzondere vrouw die ik in mijn leven heb ontmoet,' begint hij. 'Met deze prachtvrouw heb ik samen drie geweldige kinderen. We hebben mooie momenten gedeeld en verzameld, zijn samen ook door moeilijke momenten heen gekomen door onze onmetelijke liefde voor elkaar! Lieve Leontine... per sempre e sempre!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders