Geweldig nieuws vanuit huize Karthaus-Spoor: Carolien en Jon zijn namelijk voor de tweede keer trotse ouders geworden. Hun zoontje, die ze maar liefst drie namen hebben gegeven, is donderdag ter wereld gekomen. Dat blijkt uit een zondag op Instagram geposte foto van de kleine vent.

Elias

Het gloednieuwe gezinslid heeft de naam Elias Willem Frederik Karthaus gekregen, een hele mond vol. “Wat een intens geluk”, schrijft Carolien bij de mooie foto van haar zoontje. “Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen.” Papa Jon schrijft bij dezelfde foto: “Zijn grote broer Otis kan niet wachten om met hem op avontuur te gaan. En ik verheug me op alle herinneren die ik met deze beukertjes mag gaan creëren. Mama is van een bovenmenselijke kracht en schoonheid dat ik me wederom meer dan gelukkig prijs met zo’n powervrouw en mama 5.0. Geniet van deze prachtige dag, dan doen wij dat ook.”

Article continues after the ad

Gezegend

De actrice deelde afgelopen augustus het blijde nieuws dat zij en Jon opnieuw een kindjeop de wereld mogen zetten. “We mogen prachtig nieuws met jullie delen: er is een kleintje op komst! We zijn zo gezegend dat het ons weer gegund is. Lief, klein mannetje: jouw grote broer, papa en mama kunnen niet wachten om jou te mogen ontmoeten”, schreef ze toen bij de prachtige foto die ze vorig jaar op Instagram deelde.

Naam en foto

Sindsdien hield Carolien haar bijna 100.000 volgers goed op de hoogte van haar zwangerschap en vierde ze de 33 weken ook nog met een prachtige naaktfoto die ze op Instagram postte. “Ik blijf het ongelofelijk vinden dat je lichaam gewoon een klein mensje kan produceren. Zo dankbaar dat ik dit bijzondere proces voor de tweede keer mag meemaken! Enne… Wie zegt dat zwangere vrouwen niet sexy kunnen zijn?!”, klonk het in het bijschrift.

Grote broer Otis

Carolien en Jon trouwden in september 2016 in de Italiaanse zon. De twee hielden hier een bruidsweekend voor hun liefste familie en beste vrienden, en organiseerden dit hele festijn niet veel later ook nog een keer in Nederland. Een paar maanden na hun bruiloft, in juni 2017, werd hun liefde bezegeld met de komst van zoontje Otis, die zich nu, 2,5 jaar later, trotse broer mag noemen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl, beeld: Flair – Bart Honingh