Stefan Jurriens, presentator van het YouTube-kanaal StukTV, maakte begin november vorig jaar bekend tijdelijk te stoppen met werken. Maar nu wordt hij weer gespot in het openbaar met niemand minder dan Temptation's Fabiola.

De voormalig verleidster lijkt haar pijlen dit keer niet gericht te hebben op oude vlam Niels, maar Stefan lijkt haar nieuwste person of interest. Dat blijkt wel uit de verschillende foto's die opduiken van het koppel. De twee lijken het erg gezellig te hebben met elkaar.

Article continues after the ad

Geen plezier

Jurriens schreef destijds dat hij zijn leven geweldig vindt, maar dat hij er door constante drukte geen plezier meer in heeft: 'Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niets meer echt meekrijg, voel of ervaar. Ik heb gemerkt dat ik me vaker slecht voelde dan goed. Ik heb gemerkt dat mijn leven op de automatische piloot stond. En dat ik nergens meer echt zin in had.' 

Stoppen

Daarom stopte de 27-jarige YouTuber voorlopig met zijn online werkzaamheden. 'Ik heb besloten om te stoppen met werken en om te stoppen met sociale media. Even pas op de plaats. Even tijd voor mezelf.' Nu heeft hij dus zijn werk weer opgepakt, zo blijkt uit de verschillende beelden.

StukTV

Jurriens begon in 2012 bij StukTV, samen met Giel de Winter en Thomas van der Vlugt. Inmiddels is StukTV met 2,27 miljoen abonnees het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal. In 2018 werd het gekocht door Talpa.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.