Talkshowpresentatrice Eva Jinek is niet alleen steeds populairder bij haar kijkers, maar ook bij collega’s achter de schermen. Zoals bij haar nieuwe rechterhand, tv-producer Bart Meeldijk. Inderdaad: de vriend van Heleen van Royen. Moet zij zich zorgen gaan maken?

Producer

Bart, ex-drummer, is inmiddels de verloofde van schrijfster Heleen van Royen. Maar voor, tijdens en na de uitzending is Eva de belangrijkste persoon voor Bart, die zijn werktaak uiterst serieus neemt en de talkshowdiva doorlopend bijstaat. Eva’s nieuwe vriend is Dexter van der Voorn, ook producer, maar dan bij haar tv-programma De Verenigde Staten van Eva. Bart en haar nieuwe vriend hebben dus sowieso één ding gemeen.   

Article continues after the ad

Argusogen

Door collega’s in de tv-studio wordt met argusogen naar de band tussen Eva en Bart gekeken. Eva staat bekend als lijfelijk ingesteld type dat er een wispelturig liefdesleven op nahoudt, en de laatste jaren nogal abrupt van lover kon wisselen. Toch oogt de presentatrice gelukkig met Dexter, maar er is niet gezegd dat hij de ware is. Dexter is bescheiden en rustig in vergelijking tot Bart, die een charmeur is en weet hoe hij vrouwen om zijn vinger moet winden.

Kinderwens? 

Bart heeft mogelijk een kinderwens. De kans daarop in zijn relatie met Heleen is nihil. Aan Story vertelde Bart: “Met Heleen ga ik geen vader worden. Dat weet ik als geen ander.” Eva zou echter dolgraag moeder worden en niet al te lang meer willen wachten.

Collega’s vinden Eva wat pittiger geworden. Waarom dit zo is? Lees het in de nieuwe Story.

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story