RTL-ster, topdanser en acteur Dan Karaty (41) belandde in de darkroom van een roemruchte Amsterdamse homoclub, waar hij uiteindelijk wegvluchtte. Maar wat dééd de getrouwde Dan, vader van twee jonge kinderen, die nacht daar eigenlijk?

In Het Parool vertelt Dan openhartig: ‘Tijdens een van mijn eerste stapavonden in Amsterdam, waren we een keer heel erg laat op zoek naar een bar die nog open was en toen tipten mensen ons een bar die vlakbij was: The Cockring in de Warmoesstraat. Ik kwam daar binnen en het was er ontzettend donker. Toen ik een hand op mijn schouder voelde, dacht ik: wegwezen hier!’ Wat de heteroseksuele Dan dacht aan te treffen in een nachtbar met een dusdanig expliciete naam als The Cockring, vertelt de danser niet. De club is overigens inmiddels gesloten op last van de gemeente, nadat er harddrugs gevonden waren.

Gordon

Dat Dan zich op zijn gemak voelt bij homomannen komt zijn intense vriendschap met RTL-collega Gordon vast ten goede. In Het Parool vertelt Dan: ‘Mensen moeten altijd lachen als ik dit zeg, maar de afgelopen jaren is Gordon een van mijn beste vrienden geworden. Ik leerde hem kennen bij Holland’s Got Talent en schrok in eerste instantie wel van zijn enorme persoonlijkheid. Maar zodra ik een-op-een met hem was, ontdekte ik dat hij zo’n groothartige en lieve man is met wie ik alles kan bespreken.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 4 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering acteur en theaterproducent Hans Cornelissen (61).

Waar ben je het meest bang voor?
‘Ik heb best veel mensen na een te lange lijdensweg zien sterven. Daarom ben ik voorstander van levensbeëindiging bij ernstig lijden. Bij dementie is en blijft dat helaas moeilijk. Daarom ben ik bang om geestelijk onvolwaardig en afhankelijk te worden.’

Welke dag uit je leven zou je graag over willen doen?
‘Gisteren. Als dat elke dag zou kunnen, gaat het niet zo snel. De tijd vliegt. Daarnaast zou ik eerder benoemen welke dag ik níét zou willen overdoen: de dag dat we hoorden dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Nee. Ik ben gezond, zit behoorlijk goed in elkaar. Ik heb weinig te klagen.’

Waar mogen ze jou ’s nachts voor wakker maken?
‘Keiharde regenbuien! Ik word er geregeld wakker van en dat vind ik heerlijk. Ik houd van regen. En voor een goede kroket sta ik ook wel op.’

Lees alle antwoorden van Hans in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders