RTL-ster, topdanser en acteur Dan Karaty (41) belandde in de darkroom van een roemruchte Amsterdamse homoclub, waar hij uiteindelijk wegvluchtte. Maar wat dééd de getrouwde Dan, vader van twee jonge kinderen, die nacht daar eigenlijk?

More content below the advertising

In Het Parool vertelt Dan openhartig: ‘Tijdens een van mijn eerste stapavonden in Amsterdam, waren we een keer heel erg laat op zoek naar een bar die nog open was en toen tipten mensen ons een bar die vlakbij was: The Cockring in de Warmoesstraat. Ik kwam daar binnen en het was er ontzettend donker. Toen ik een hand op mijn schouder voelde, dacht ik: wegwezen hier!’ Wat de heteroseksuele Dan dacht aan te treffen in een nachtbar met een dusdanig expliciete naam als The Cockring, vertelt de danser niet. De club is overigens inmiddels gesloten op last van de gemeente, nadat er harddrugs gevonden waren.

Gordon

Dat Dan zich op zijn gemak voelt bij homomannen komt zijn intense vriendschap met RTL-collega Gordon vast ten goede. In Het Parool vertelt Dan: ‘Mensen moeten altijd lachen als ik dit zeg, maar de afgelopen jaren is Gordon een van mijn beste vrienden geworden. Ik leerde hem kennen bij Holland’s Got Talent en schrok in eerste instantie wel van zijn enorme persoonlijkheid. Maar zodra ik een-op-een met hem was, ontdekte ik dat hij zo’n groothartige en lieve man is met wie ik alles kan bespreken.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 4 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Yolanthe Cabau

Nicolette Kluijver

Tim Douwsma

Rick Brandsteder

Rossana Kluivert

Bekijk alle foto's in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Als schooldirecteur Anton speelt Diederik Ebbinge (49) in De Luizenmoeder de rol van zijn leven; hij werd een van de populairste en meest nabesproken karakters. Ook in de rollen die hij daarvoor speelde, zoals in Familie Kruys, Soof en Toscaanse Bruiloft, boekte de mollige acteur het nodige succes. 

Het succes bracht hem echter spanningen. Vooral thuis, waar hij met zijn tien jaar jongere vrouw Roosmarijn en hun zoons Lodewijk (11) en Gilles (10) een gezin vormt. Ze hadden een duur huis gekocht, de druk om de hoge kosten te kunnen blijven ophoesten werd te groot. En dat leidde tot relationele problemen. In Volkskrant Magazine vertelt hij daarover openhartig: ‘Het is ook weleens moeilijk tussen ons geweest, hoor. Een jaar of vijf geleden kwam ik in een enorme burn-out terecht. Voor die tijd was ik een tijd vrij onmogelijk.’ Diederik zocht zijn heil in verzachtende softdrugs. ‘Ik blowde heel veel – inmiddels zie ik dat dat voor mij de enige manier was om te ontspannen. Maar ik leefde daardoor dus chronisch onder een deken,’ zegt hij in het interview.

More content below the advertising

Laatste seizoen

Hij was destijds volledig uitgeput. ‘Daar kwam ik overigens pas achter toen ik aan Roos merkte dat ze het zat was, en dat ik mijn gezin zou kwijtraken als ik niet veranderde. Dus toen heb ik een grote omslag gemaakt. En sindsdien is het weer fantastisch tussen ons.’ Het tweede seizoen van De Luizenmoeder wordt tevens het laatste, als het aan Diederik – die de serie schrijft met hoofdrolspeelster Ilse Warringa – ligt. Dat heeft vooral te maken met zijn uitdossing in de tv-hit: ‘Om nog een keer drie maanden met een snor en een permanent rond te gaan lopen, daar heb ik gewoon geen zin meer in.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders