Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg is vandaag vijf jaar geworden. Zijn verjaardagsfeestje vond dit weekend plaats. Was zijn vader André - die sinds kort weer op Nederlandse bodem is - ook aanwezig?

De jarige Job heeft zijn vijfde verjaardag gevierd met een reptielenfeestje. Het jochie nam zijn vriendjes en vriendinnetjes mee naar een dierentuin, zo was te zien op Monique's Instagramaccount. Als kers op de taart kreeg hij een persoonlijke boodschap van zijn grote held Freek Vonk.

André niet op beelden te zien

Maar of zijn andere held - vader André - ook aanwezig was, blijft onduidelijk. Hoewel de zanger niet te zien was op de beelden die Monique deelde van het kinderfeestje, beweren sommige media dat hij er wel degelijk bij was. Het is ook goed mogelijk dat vader en zoon op een ander en rustiger moment herenigd zijn.  

Mentale burn-out

André is sinds vorige week weer terug in Nederland. Hij verbleef daarvoor een aantal weken aan de zonnige Costa Blanca om daar tot rust te komen, nadat hij te kampen kreeg met een mentale burn-out, die de nodige emoties opleverde. Zijn herstel zal in ons land voortgezet worden. De agenda van André is de komende maanden dan ook leeggemaakt; hij zal voorlopig niet optreden en zal geen interviews geven. ‘We hebben echt besloten om voorlopig niets meer te zeggen,’ vertelt Rachel namens haar zoon aan Story. ‘André zit in een zware emotionele burn-out en werkt aan zijn herstel. Daar valt ook rust onder, dus ik hoop dat iedereen dat kan respecteren.’

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.