Monique Westenberg wil niets liever dan de vrouw van André Hazes worden. Had ze een jaar geleden nog grote twijfels, nu weet ze zeker dat ze oud met hem wil worden. Het is echter André die de stoute schoenen niet aan durft te trekken. 

Heeft André Hazes koudwatervrees gekregen? De 25-jarige zanger heeft er in de afgelopen maanden geen geheim van gemaakt dat hij Monique ten huwelijk wil vragen. Zeker nu hij weet dat ze ‘ja’ zal zeggen. Een jaar geleden vroeg hij haar in Las Vegas of zij met hem wilde trouwen als hij haar ter plekke ten huwelijk zou vragen. Monique’s antwoord was kort en duidelijk: ‘Nee, niet zoals je op dit moment bent.’ De spanningen tussen de twee waren destijds hoog opgelopen en twee maanden later gingen ze tijdelijk uit elkaar. Inmiddels weet André dat Monique zijn aanzoek accepteert.

Geen zorgen

Monique zelf maakt zich geen zorgen. ‘André houdt van grootse gebaren. Terwijl ik ook ‘ja’ zeg als hij hier nu op zijn knieën gaat. Maar ik gun hem zijn moment. Al hoop ik dat ik er niet te lang op hoef te wachten.’ Monique is blij dat ze haar ‘oude’ André weer terug heeft. ‘Sinds we in ons nieuwe huis wonen, is hij zo rustig geworden. Voor hem voelt het ook echt als thuiskomen. Hij is mijn steun en toeverlaat. Ook na het overlijden van mijn stiefmoeder Maria was hij er voor me.’ 

Dit verhaal komt uit Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders