Een zomerbruiloft in 2017, dat zou het worden voor Tommie Christiaan. Er was zelfs al een datum geprikt. Maar inmiddels is die allang weer van de baan. Intussen zijn Tommie en zijn vriendin Michelle Splietelhof drie jaar verloofd... Wat staat hun bruiloft in de weg? 

Geen haast

In 2016 vertelde hij: ‘Op 21 juni zijn we precies vijf jaar bij elkaar, dus we zouden graag op die datum willen trouwen. Of in de zomer van 2017, maar het zou ook zomaar vroeger of later kunnen zijn.’ Eén ding is inmiddels zeker: deze zomer staat het stel niet meer voor het altaar. En het is nog maar de vraag of dat volgend jaar wél het geval is. Tommie: ‘We maken nog geen haast. Eerst willen we dat het stof van onze wervelende carrières een beetje neerdaalt. We hebben nauwelijks tijd voor elkaar en ons dochtertje. Michelle en ik vinden het belangrijker om met het gezin leuke dingen te doen dan om een bruiloft te organiseren. Ik moet er niet aan dénken om nu een trouwerij te gaan plannen. Echt niet, daar staat ons hoofd totaal niet naar, bij geen van tweeën. We hebben geen zin in al die stress.’ Toch komt er volgens Tommie van uitstel geen afstel: ze weten dat ze samen oud willen worden. Die ring komt er op een dag wel.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders