Jaren geleden ging de schatrijke worstenfabrikant Lex van Hessen op één knie voor Tatjana Simic. Ze zei ja en hoewel ze niets liever wil dan oud worden met haar verloofde is ze niet van plan om ooit in het huwelijksbootje te stappen.

Article continues after the ad

 

Lees ook: Tatjana's grootste wens niet in vervulling gegaan

 

Geen jetsetvrouw

Hoewel Tatjana samen met Lex haar tijd verdeeld tussen een riant appartement in Monte Carlo en een klein paleis op Hawaï is ze naar eigen zeggen allesbehalve een golddigger of luxepoppetje. 'Ik ben geen jetsetvrouw. Nooit geweest ook', vertelt Tatjana. 'Ik ben gewoon een normale vrouw. Alsof ik de hele dag met champagneflessen rond zou spuiten. Ik hoor niet in die wereld thuis.' Sterker nog, ze zegt dat ze op haar gelukkigst is in een joggingbroek en een knot op haar hoofd.

 

Huwelijk?

Tatjana: 'We zijn al jaren verloofd en that's it. Er komt geen bruiloft.' De reden hiervoor? Ze heeft nooit willen trouwen, ook niet nu ze zo van elkaar genieten. De ring is voor haar symbolisch en ze heeft Lex belooft dat ze 'm met liefde draagt. 'Onze grootste commitment is dat we elkaar liefhebben.'

 

Lees het hele interview nu in Story.

Beeld: Peter Smulders