Jaren geleden ging de schatrijke worstenfabrikant Lex van Hessen op één knie voor Tatjana Simic. Ze zei ja en hoewel ze niets liever wil dan oud worden met haar verloofde is ze niet van plan om ooit in het huwelijksbootje te stappen.

 

Lees ook: Tatjana's grootste wens niet in vervulling gegaan

 

Geen jetsetvrouw

Hoewel Tatjana samen met Lex haar tijd verdeeld tussen een riant appartement in Monte Carlo en een klein paleis op Hawaï is ze naar eigen zeggen allesbehalve een golddigger of luxepoppetje. 'Ik ben geen jetsetvrouw. Nooit geweest ook', vertelt Tatjana. 'Ik ben gewoon een normale vrouw. Alsof ik de hele dag met champagneflessen rond zou spuiten. Ik hoor niet in die wereld thuis.' Sterker nog, ze zegt dat ze op haar gelukkigst is in een joggingbroek en een knot op haar hoofd.

 

Huwelijk?

Tatjana: 'We zijn al jaren verloofd en that's it. Er komt geen bruiloft.' De reden hiervoor? Ze heeft nooit willen trouwen, ook niet nu ze zo van elkaar genieten. De ring is voor haar symbolisch en ze heeft Lex belooft dat ze 'm met liefde draagt. 'Onze grootste commitment is dat we elkaar liefhebben.'

 

Lees het hele interview nu in Story.

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders