Jaren geleden ging de schatrijke worstenfabrikant Lex van Hessen op één knie voor Tatjana Simic. Ze zei ja en hoewel ze niets liever wil dan oud worden met haar verloofde is ze niet van plan om ooit in het huwelijksbootje te stappen.

 

Lees ook: Tatjana's grootste wens niet in vervulling gegaan

 

Geen jetsetvrouw

Hoewel Tatjana samen met Lex haar tijd verdeeld tussen een riant appartement in Monte Carlo en een klein paleis op Hawaï is ze naar eigen zeggen allesbehalve een golddigger of luxepoppetje. 'Ik ben geen jetsetvrouw. Nooit geweest ook', vertelt Tatjana. 'Ik ben gewoon een normale vrouw. Alsof ik de hele dag met champagneflessen rond zou spuiten. Ik hoor niet in die wereld thuis.' Sterker nog, ze zegt dat ze op haar gelukkigst is in een joggingbroek en een knot op haar hoofd.

 

Huwelijk?

Tatjana: 'We zijn al jaren verloofd en that's it. Er komt geen bruiloft.' De reden hiervoor? Ze heeft nooit willen trouwen, ook niet nu ze zo van elkaar genieten. De ring is voor haar symbolisch en ze heeft Lex belooft dat ze 'm met liefde draagt. 'Onze grootste commitment is dat we elkaar liefhebben.'

 

Lees het hele interview nu in Story.

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders