Paniek bij familie Meiland! Het opgeknapte kasteel stond de laatste paar dagen te koop op de website van Chateau Marilleaux, maar de Meilandjes zelf wisten van niks! 

Te koop

Op de website van Chateau Marillaux stond een boodschap dat het beroemde kasteel van Martien en Erica te koop werd aangeboden. “Gerestaureerd kasteel bed&breakfast te koop.” RTL Boulevard nam contact op met de familie Meiland om te vragen wat er precies aan de hand is.

Article continues after the ad

Volgens de familie klopt er helemaal niets van de mededeling, maar ze gaven toe dat het bericht op hun officiële site stond. Ze hielden het er op dat ze mogelijk gehackt waren…

Hackers

Via Google Cache is het bericht nog steeds te bekijken. Hoewel het erop lijkt dat Chateau Marillaux te koop stond, is het bericht niet helemaal af. Heeft een sluwe hacker inderdaad toegeslagen? Heeft Maxime een grapje uitgehaald, of is de familie Meiland inmiddels een beetje klaar met hun megapopulaire verblijfplaats?

Chateau Meiland

Recent kondigden Martien en Erica aan dat ze niet tot in de eeuwigheid in de horeca willen werken. Ze verwachten binnen twee jaar afstand te doen van hun bekende chateau… Voorlopig is er de komende jaren bijna geen kamer meer te krijgen! Daarnaast komt er ook gewoon een derde seizoen van de populaire realityserie, dus zou een vertrek van de Meilandjes op dit moment wel vreemd zijn.

Derde seizoen

Het gezin zal in het derde seizoen van Chateau Meiland wederom bezig zijn met een verbouwing: “Wij hebben toch nog een heel huis hier op het terrein staan. Daar zit inmiddels wel een dak op, heel mooi, maar dat hele huis moeten we gaan verbouwen”, zegt Meiland tegen Talpa-collega en radiopresentator Wietze de Jager in De 538 Ochtendshow.

Bron: Superguide | Beeld: Talpa

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.