Op 6 december zal het zoontje van Samantha de Jong en Gerrit Meerts met een keizersnede ter wereld komen. Maar waarom verlaat Gerrit de woning van zijn zwangere vriendin om weer terug te keren naar zijn eigen huis?

Samantha de Jong (30) en haar vriend Gerrit Meerts (48) maken er geen geheim meer van. Op 6 december krijgen zij een zoontje. ‘Behalve het geslacht weten we ook de datum al,’ vertelt Samantha aan Story.

Vernoemd

Gerrit had al besloten dat als het een jongetje zou zijn, hij zou worden vernoemd. ‘Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was,’ vertelt Gerrit. ‘Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten. We hebben daar lang over nagedacht, maar ik zou niet anders willen dan dat onze zoon diezelfde naam krijgt. Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten.’

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.