Tien jaar geleden trouwden Patrick en Rossana Kluivert voor het eerst in Laren. In 2014 gaven ze elkaar in Las Vegas het jawoord en onlangs hebben ze voor de derde keer hun huwelijksgeloftes afgelegd. Patrick: ‘In onze woonplaats Barcelona heb ik Rossana, in het bijzijn van onze kinderen, opnieuw mijn jawoord gegeven.’ 

In tien jaar tijd zijn Patrick (41) en Rossana Kluivert (45) inmiddels al drie keer met elkaar getrouwd; elke plechtigheid vond in besloten kring plaats. De eerste keer was op 28 januari 2008 in het stadhuis in Laren. Met slechts twee getuigen en de trouwambtenaar trouwden ze in het geheim. Het plan was om later nog een groot feest te geven. Maar dat kwam er niet van. Rossana kreeg lymfeklierkanker en vocht twee jaar lang voor haar leven. Patrick was in die tijd haar grootste steun. ‘Wat die periode mij heeft geleerd, is dat je elk moment moet aangrijpen om het leven te vieren,’ zegt Rossana nu. ‘Patrick en ik hadden een zware tijd gehad en toen de behandelingen klaar waren, besloten we opnieuw te trouwen. In de A Little White Wedding Chapel in Las Vegas. Geheel in trouwkleding. Het voelde zo fijn.’ Ook daar waren Patrick en Rossana slechts met zijn tweeën. ‘Ja en we zijn nu voor de derde keer getrouwd,’ lacht Patrick. 

Lees het hele interview in Story editie 13. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Lees het artikel via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP