Het is over en uit tussen Monique Westenberg (43) en André Hazes (27), maar toch is de blondine nog gespot met de verlovingsring om haar vinger. Waarom houdt ze die nog om? Monique reageert. 

Monique plaatste zaterdag nietsvermoedend een fotoreeks van haar weekend op de Veluwe. Totdat er ineens veel vragen op haar afgevuurd werden: oplettende fans zagen haar gouden verlovingsring om haar vinger prijken. Waarom draagt ze die nog? In Shownieuws reageert Monique op het vragenvuur.

Waarom Monique verlovingsring nog draagt

De blondine verklaart dat ze er na de breuk niet over heeft nagedacht om haar verlovingsring af te doen. 'Ze heeft zo veel dingen aan haar hoofd gehad,' zegt Shownieuws-presentatrice Anouk Smulders. Er is nog een reden dat ze de ring niet terug in het doosje heeft gestopt. 'Monique zei: 'Ik krijg ongeveer drie huwelijksshows per dag opgevoerd door de kleine André met het doosje van de ring om mij nog een keer ten huwelijk te vragen, en nog een keer ten huwelijk te vragen. Dit is de reden daarvan, en waar maken we ons allemaal druk over?',' aldus Anouk.

Monique blijft in gezinsvilla

 

Story is informatie ter ore gekomen waaruit blijkt dat Monique de komende jaren zorgeloos in de villa kan blijven wonen; André zou er alles aan gelegen zijn om het zijn ex en vooral hun zoontje zo comfortabel mogelijk te maken na de volkomen onverwachte liefdesbreuk. Kleine André zit in de buurt op school, en geruchten dat Monique naar Vinkeveen zou verhuizen zijn dan ook op niets gestoeld.

Article continues after the ad

 

Nieuwe liefde voor André

Story maakte vorige maand bekend dat André zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Inmiddels is er wel degelijk wat opgebloeid tussen André en Sarah. Dat bevestigde de zanger in de talkshow Beau. 'Dus dat is dan de nieuwe liefde?', vroeg talkshowhost Beau. 'Ja... ja... nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja', antwoordde André daarna, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. 'Maar ik ben ook geen leugenaar.'

Pijnlijke relatiebreuk

Monique meldde eerder op Instagram dat de breuk voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee. 'De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet', schreef Westenberg op Instagram.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.