Dolgelukkig was Spice Girl Mel B toen zij in 2007 haar jawoord gaf aan Stephen Belafonte. Maar het huwelijk begon na de geboorte van hun dochter flink te wankelen en nu is het definitief omgevallen. Mel B heeft de scheiding aangevraagd en spaart Stephen in de rechtszaal bepaald niet...

 

Scheiding aangevraagd

'We hebben alles meegemaakt dat koppels normaal gesproken opbreekt en we zijn er sterker uitgekomen!', schreef Mel begin februari nog. Inmiddels heeft ze na tien jaar huwelijk toch de scheiding aangevraagd met als reden 'onoverbrugbare verschillen' en als datum 28 december 2016.

 

Agressief

Er deden geruchten de ronde dat Stephen soms behoorlijk agressief gedrag zou vertonen. Mel zou na een ruzie zelfs niet in staat zijn geweest om een liveshow van The X Factor bij te wonen, waarin zij jurylid was. De week erop verscheen ze wel in het programma en waren er blauwe plekken en schrammen zichtbaar.

 

Lesbische relatie

Mel knoopte stiekem een lesbische relatie aan met Christa Parker, voor wie ze als een blok was gevallen op het schoolplein. Stephen was woest: 'Hun affaire heeft vier jaar geduurd en ik heb niets gemerkt.' Deze keer was het Mel die niet wilde scheiden.

 

Contactverbod

De ex-Spice Girl is niet van plan om haar vermogen van 37 miljoen euro te delen met Stephen en daarom zet ze nu alles op alles. Zo heeft ze een contactverbod aangevraagd voor Stephen en heeft ze via de rechter ervoor gezorgd dat Stephen en de nanny Lorraine Gilles - die hij zwanger zou hebben gemaakt en tot een abortus dwong - geen expliciete foto's en filmpjes van haar openbaar mogen maken...

 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: ANP

 

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders