Dit jaar zullen op 12 oktober de Britse prinses Eugenie en Jack Brooksbank in het huwelijksbootje stappen. Jazeker, er staat weer een royal wedding op de planning. Wel jammer dat Kate Middleton daar waarschijnlijk niet bij kan zijn. Maar daar heeft ze uiteraard een goede reden voor.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Article continues after the ad

Gasten

Eerder dit jaar vroeg Jack Brooksbank zijn vriendin prinses Eugenie ten huwelijk. En zoals altijd gaat het bij de Britse royals snel en dus staat de bruiloft gepland op 12 oktober 2018. Alle (koninklijke) gasten zijn uitgenodigd, maar misschien dat tegen die tijd één belangrijke gast tijdens de bruiloft zal ontbreken.

Bevalling

Volgens Closer Magazine is Kate’s zus Pippa Middleton rond die tijd uitgerekend. Daardoor is de kans groot dat Kate niet aanwezig zal zijn bij het huwelijk van het nichtje van prins William en prins Harry. Kate heeft een goede band met Pippa en wil natuurlijk bij haar zus zijn als ze bevalt van haar eerst kindje. Helemaal aangezien Pippa ook als de bliksem naar Kate ging toen zij beviel van haar derde koninklijke baby, prins Louis. Als zus mag je zoiets niet missen.

Pippa Middleton

Begin juni heeft Pippa aangekondigd dat ze in verwachting is van haar eerste kindje en dat ze haar baby verwacht rondom oktober. De precieze uitgerekende datum is niet bekend, zegt Express.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte