Ze werd enkele maanden geleden 65 en viert dit jaar haar vijftigjarige artiestenjubileum. Joke Bruijs kan zich een leven zonder haar carrière niet voorstellen. En toch had het anders kunnen lopen als haar kinderwens in vervulling was gegaan. Maar een baby is er nooit gekomen. Joke vertelt waarom.

Eerste huwelijk

Tijdens haar huwelijk met Gerard Cox was Joke nog helemaal niet met kinderen bezig. 'Mijn carrière stond in de kinderschoenne. Gerard was een stuk ouder en hij was al vader', vertelt de zangeres. De twee waren veertien jaar getrouwd voordat na de scheiding haar tweede man Boris in beeld kwam. Met hem wilde ze wél kinderen.

Kinderwens

'Daar hebben we destijds alles aan gedaan. Toch bleek dat die wens niet of alleen maar heel moeilijk in vervulling kon gaan, hebben we het maar zo gelaten. Ik was veertig. Dat gaf vooral de doorslag. Ik vond mezelf ook al rijkelijk oud om nog aan kinderen te beginnen. Ik had er vrede mee en ik ervaar het ook niet als een gemis.'

Nieuwe liefde

Nadat ook haar tweede huwelijk niet standhield kwam Joke Frits tegen. 'Ik heb het geluk dat Frits in mijn leven is gekomen. We zijn heel hecht. In alles zitten we op één lijn. Frits is mijn rots in de branding.' De verliefdheid kwam op een verkeerd moment, aangezien hij nog getrouwd was. Destijds koos hij voor Joke en inmiddels zijn ze nog steeds erg gelukkig samen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders