Ze werd enkele maanden geleden 65 en viert dit jaar haar vijftigjarige artiestenjubileum. Joke Bruijs kan zich een leven zonder haar carrière niet voorstellen. En toch had het anders kunnen lopen als haar kinderwens in vervulling was gegaan. Maar een baby is er nooit gekomen. Joke vertelt waarom.

Eerste huwelijk

Tijdens haar huwelijk met Gerard Cox was Joke nog helemaal niet met kinderen bezig. 'Mijn carrière stond in de kinderschoenne. Gerard was een stuk ouder en hij was al vader', vertelt de zangeres. De twee waren veertien jaar getrouwd voordat na de scheiding haar tweede man Boris in beeld kwam. Met hem wilde ze wél kinderen.

Kinderwens

'Daar hebben we destijds alles aan gedaan. Toch bleek dat die wens niet of alleen maar heel moeilijk in vervulling kon gaan, hebben we het maar zo gelaten. Ik was veertig. Dat gaf vooral de doorslag. Ik vond mezelf ook al rijkelijk oud om nog aan kinderen te beginnen. Ik had er vrede mee en ik ervaar het ook niet als een gemis.'

Nieuwe liefde

Nadat ook haar tweede huwelijk niet standhield kwam Joke Frits tegen. 'Ik heb het geluk dat Frits in mijn leven is gekomen. We zijn heel hecht. In alles zitten we op één lijn. Frits is mijn rots in de branding.' De verliefdheid kwam op een verkeerd moment, aangezien hij nog getrouwd was. Destijds koos hij voor Joke en inmiddels zijn ze nog steeds erg gelukkig samen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders