Dolgelukkig zijn Igone de Jongh en Thijs Römer met elkaar. De twee beloofden elkaar onlangs, in het diepste geheim, de eeuwige trouw. Maar een kind? Daar moet het kersverse echtpaar niet aan denken.

Igone is al de trotse moeder van zoon Hugo, maar dat neemt niet weg dat ze er eigenlijk nog graag een meisje bij had gewild. “Misschien ook omdat mijn eigen moeder is overleden”, aldus de kersverse vrouw van Thijs in een interview met LINDA. “Dan zou ik misschien iets van die moeder-dochterliefde terugkrijgen. Thijs en ik hebben er ook wel over gesproken.”

Article continues after the ad

'Het is goed zo'

Uiteindelijk hebben de twee besloten het bij de kids te houden die ze beiden al hebben. “Die twee kunnen het zo magisch goed met elkaar vinden, en we hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet”, legt Igone uit. “Als wij dan met z’n tweeën nog een kindje krijgen, gaan die andere twee kinderen in en uit, zoals dat gaat met gescheiden ouders, terwijl wij dan met z’n drieën altijd bij elkaar zouden zijn. En dát willen we niet. Het is nu goed zo.”

Geen ware liefde

Wat haar huwelijk met Thijs zo sterk maakt? “Wat wij goed doen, als je al iets goed kunt doen in een relatie, is dat wij heel erg graag van elkaar wíllen houden. Het is totaal geen opdracht. We wíllen het, omdat we het echt leuk vinden. Als je het zo simpel kunt houden, ben je al een heel eind”, stelt Igone. Hoewel ze dolgelukkig is met de acteur, geeft ze toe niet in de ware liefde te geloven. “Dat weet je toch nooit? Zeker niet na een scheiding.”

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.