Nog geen maand geleden werd bekend gemaakt dat de zwangere Meghan Markle het rustiger aan zou doen. Na een werkbezoek in Australië werd het de Duchess of Sussex allemaal net iets te veel.

Door: Daphne Dorgelo (Libelle)

Article continues after the ad

Een ingewijde laat aan de Daily Mail weten dat het personeel van Kensington Palace zich zorgen maakt om Meghan.

Te veel willen

Zo klaagt het team dat Meghan ‘te veel wil’. Ze zou iedere ochtend om 5 uur opstaan en begint dan direct met het sturen van sms’jes naar het personeel van Kensington Palace, met ideeën en verzoeken. En dat is nog maar het begin van haar werkdag. Meghan zou daarom de bijnaam ‘Hurricane Meghan’ hebben gekregen.

Ongemakkelijk

Dit enthousiasme lijkt in principe een goede eigenschap van de hardwerkende Meghan. Maar naar verluidt denkt het personeel daar anders over. De insider vertelt aan Daily Mail: “Welwillend als ze is, is haar energie geen match met het meer formele ethos van sommige paleispersoneelsleden.”

Liefdadigheid

Maar het lijkt erop dat de 37-jarige carrièrevrouw haar energie niet zomaar zal opgeven. Ze heeft nu eenmaal – voordat ze met Harry trouwde – hard gewerkt aan een succesvolle carrière. Ook toen deed ze al een boel liefdadigheidswerk. Dat ze met manlief op een liefdadigheidsevenement te vinden was afgelopen maandag, zal je dan ook vast niet verbazen. Op deze ‘Royal Variety Performance‘ droeg de Duchess een paillettentop en rok. En wat staat het haar weer prachtig:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: ANP